Skip to content

Reviews

Lianne is een leuke, persoonlijke, warme vrouw, die echt deskundig is op het gebied van kleurenanalyse en persoonlijke styling. Ze weet je echt vertrouwen te geven in de juiste kleuren en kledingstyle, die het beste in jou naar boven halen. Het is ook nog eens heel gezellig, waardoor je met een blij en goed gevoel naar huis gaat.
Linda Rook
De Kleuranalyse van Lianne is een echte aanrader! Tijdens de analyse merk je al snel dat Lianne zeer ervaren is binnen het vakgebied mode en kleur. Lianne is enthousiast, gepassioneerd en stemt goed af op de vraag van haar klant. Dit maakt dat de kleuranalyse in een prettige sfeer wordt afgenomen. Middels de verschillende methodieken en aanwezige middelen binnen de kleuranalyse, komt Lianne tot een onderbouwd en deskundig kleuradvies. De kleuranalyse heeft mij een goed en uitvoerig beeld gegeven van de kleuren waarbij ik mezelf prettig voel en goed tot mijn recht kom. Dank je wel Lianne! Ik ga er absoluut mijn voordeel mee doen bij mijn toekomstige aankopen danwel kledingkeuze!
Anastasia
Na een uitgebreide intake met Lianne zijn wij samen wezen winkelen. Lianne kon precies benoemen wat er wel en niet bij mij past en wist de juiste kledingstukken voor mij te vinden. Door haar grote enthousiasme en heerlijke persoonlijkheid werd het een zeer geslaagde dag met mooie aankopen. Bedankt Lianne!
Germa
Heb bij Lianne een kleurenanalyse gehad. Was heel leerzaam. Leuk om te weten wat bepaalde kleuren voor je uitstraling kunnen doen. Aan de hand van het door haar speciaal voor jou op maat gemaakte kleurkaartje kun je eenvoudig in modezaken shoppen, op zoek naar het ultieme kledingstuk in een flatterende kleur. Bedankt Lianne! Kan je kleurenanalyse een ieder aanraden!
Cindy
En leuke workshop gehad bij lianne was echt een leuke avond. We zijn begonnen met koffie en lekker stukje taart. Toen ze we begonnen aan de workshop kleding kleuren stijlkeuze. Dit was heel leuk en een ervaring rijker en Lianne geeft een goeie uitleg. Lianne bedankt voor de gezellige avond en bedankt voor de tips.
Jolanda