Skip to content

Lianne in het kort

Gevoel voor mode, kleur, kleding, styling en werken met mensen. Mijn naam is Lianne van Wieringen-Huijskes en het gezicht achter Lianne Styling. Ik geef adviezen aan personen die het belangrijk vinden er representatief uit te zien.
Met kleding laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Persoonlijke aandacht, respect en vertrouwen vind ik de basis voor een goed advies.

  • Kennis
  • Kunde
  • Kwaliteit

Meer over Lianne

Een modevakschool in Utrecht was het begin van mijn carriere in de mode. Kinder-, heren-, en dameskleding verkopen in het betere segment mode was mijn passie.

Een professioneel verkopen cursus, Personal Shopper opleiding, Make Up-, Kleur-, en Stijlopleiding  hebben mij op het idee gebracht om als Personal Shopper te gaan werken.

Afgeronde cursussen/opleidingen:

opleidingen-School voor mode 2
opleidingen-Technische school mode2
opleidingen-Detex4
opleidingen-Mooi opleiding
opleidingen-regien-strategier-opleidingen_170x150
Delen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Lianne heeft een warme en openhartige communicatie. Door de passie voor haar vak en geheel eigenzinnige manier van demonstreren, voel je haar enthousiasme. Lianne weet met haar nieuwsgierigheid en kennis te sparren over de juiste kleurenanalyse. Hierdoor ga je met overtuiging van haar kleurkeuzes met plezier shoppen voor de nieuwe kledingcombinaties. De positieve energie van Lianne maakt een bezoek aan haar een feestje!
Isis van der Hout