Skip to content

Lianne in het kort

Gevoel voor mode, kleur, kleding, styling en werken met mensen. Mijn naam is Lianne van Wieringen-Huijskes en het gezicht achter Lianne Styling. Ik geef adviezen aan personen die het belangrijk vinden er representatief uit te zien.
Met kleding laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Persoonlijke aandacht, respect en vertrouwen vind ik de basis voor een goed advies.

  • Kennis
  • Kunde
  • Kwaliteit

Meer over Lianne

Een modevakschool in Utrecht was het begin van mijn carriere in de mode. Kinder-, heren-, en dameskleding verkopen in het betere segment mode was mijn passie.

Een professioneel verkopen cursus, Personal Shopper opleiding, Make Up-, Kleur-, en Stijlopleiding  hebben mij op het idee gebracht om als Personal Shopper te gaan werken.

Afgeronde cursussen/opleidingen:

Delen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Lianne is een leuke, persoonlijke, warme vrouw, die echt deskundig is op het gebied van kleurenanalyse en persoonlijke styling. Ze weet je echt vertrouwen te geven in de juiste kleuren en kledingstyle, die het beste in jou naar boven halen. Het is ook nog eens heel gezellig, waardoor je met een blij en goed gevoel naar huis gaat.
Linda Rook